Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Annajkon - 14 februari 2009 11:59

Vid gryningen den 14:e februari, den dag som vigts åt St Valentin, kärlekens beskyddande helgon, går månen i Vågens tecken in i det sjunde huset som står för relationer. Samtidigt är Jupiter och Mars i linje i Vattumannens tecken i det tolfte huset som står för andlig transformation.

För fyrtio år sedan, hörde vi sången Aquarius (Vattumannen) i musikalen Hair; de intuitiva orden påkallade den nya tiden och vårt kollektiva uppvaknande med dessa ord:

When the Moon is in the seventh house
När månen är i sjunde huset

and Jupiter aligns with Mars
och Jupiter i linje med Mars

Then peace will guide the planets
Då kommer fred att vägleda över planeterna

and love will steer the stars
och kärleken kommer att styra stjärnorna

This is the dawning of the Age of Aquarius...
Det här är gryningen av vattumannens ...

När solen går upp den 14:e februari förkroppsligar vårt kosmos denna perfekta constellation för att stödja vår kollektiva manifestation av kärlek och fred och, som sagt, gryningen av Vattumannens tid.

Vattumannens horoskop för den 14e: februari avslöjar en mängd och viktiga influenser som blandar sig med Vattumannens energier i det tolfte huset. Expansiva Jupiter och vitala Mars är i linje med vårt högre ändamål i den norra noden. Chiron, den sårade healern, är också närvarande och ger oss möjlighet att läka de sår som separerat oss så länge. Neptunus visar oss betydelsen av kollektiva humanitära åtgärder och energier, och hur vi tillsammans kan skapa social rättvisa. Den strålande Solen upplyser hela den kosmiska föreställningen.

Merkurius, också i det tolfte huset, men precis bortanför sin höjdpunkt i Stenbockens tecken, förenar sig med Pluto för att kommunicera och förankra Det Stora Skiftet som nu transformerar våra globala strukturer och instutioner.

Månen i Vågen i det sjunde huset förstärker relationer som är skapade i harmoni och god vilja, relationer som står för samarbete för det högsta goda och för villkorslös kärlek.

Venus i Väduren i det första huset ger energi och kraft till dynamisk samverkan och samskapande. Tillsammans är ett nyckelord.

Saturnus och Uranus kommer att vara i opposition och det pekar på konflikter mellan det gamla ohållbara paradigmets upplösande i kontrast till vår nya uppvakande värld som strålar allt starkare. Deras positioner gör dock att detta uttryck kommer att försvagas.

Klockan 07.25 GMT/UT, dvs 08.25 svensk tid, den 14:e februari och för de 18 minuter som denna konstellation existerar, är du inbjuden, i vårt kollektiva kosmiska hjärta, att dela med dig av din egen intention av kärlek och fred för att tillsammans skapa gryningen av Vattumannens Era till vårt Universum. Du kan medverka på vilket sätt du vill, bara det känns rätt i hjärtat. Det finns olika möjligheter: du kan vara med 07.25 (UT), eller 08.25 lokal tid. Det senare kommer ge energi till en våg av kärleksfylld intention som kommer att röra sig runt hela vår planet.

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards