Alla inlägg under augusti 2009

Av Annajkon - 31 augusti 2009 10:38

Några veckor med hårt slitit arbete, stress och sömnlösa nätter är äntligen över. Känner mig nu skönt avslappnad trots att det är måndag, har rott i hamn detta tids-och energikrävande projekt som inte utföll till full belåtenhet. Trots det är jag mycket nöjd med de insikter och erfarenheter jag skaffat mig...nu ska jag "bara" luta... mig tillbaka och invänta frukterna av denna ansträngning...som kommer att synas i nästa nummer av Tillit....

Av Annajkon - 18 augusti 2009 12:14

bildades år 2001 och är ett yrkesförbund för verksamma Bonitologer. Förbundet vill genom sin verksamhet främja en seriös utveckling inom Bonitologin. 

Bonitologiförbundets syfte är:
    * Att vara en sammanhållande länk och ett kontaktnät mellan alla medlemmar i förbundet.
    * Att verka för fortsatt personlig och yrkesmässig utveckling bl.a genom fortbildning, mentorskap, upprätthållande av supportgrupper och allt som gynnar Bonitologiyrkets professionalism och styrka.
    * Att verka för kvalitetssäkring i behandlingsutövningen gentemot klienten.
    * Att verka för att kvalitetssäkra Bonitologiutbildningen.
    * Att vara ett stöd för den enskilde medlemmen i sitt yrkesutövande som Bonitolog.
    * Att verka för att sprida kunskap om Bonitologin.

Bonitologiförbundet erbjuder... läs mer! Förbundet finns numera på AJKON...

Av Annajkon - 17 augusti 2009 09:43

Snabbt, enkelt och lustfyllt befriar du dig från belastningen av jobbiga händelser som pågår nu eller finns lagrade i kroppen. Med pensel och färg lockar du ut känslorna på duken för att sedan transformera dem tills de är borta för gott.

Annorlunda stresshantering

Alla har vi varit med om jobbiga händelser eller relationer som orsakat obehagliga känslominnen. Oavsett om vi är medvetna om dem eller har förträngt dem så belastar de nervsystem och organ i form av t.ex spänningar, stress och slutligen symptom på utbrändhet. Därför kallar vi dem för emotionella bördor. Många sjukdomar har sina rötter i de här känslominnena.

Städa bort dem med EQ-painting

Färg är känslornas språk. Med färg lockar du lätt ut de lagrade känslorna på duken, och med färg transformerar du sedan de obehagliga känslominnena så att du blir fri från dem för gott. Den här formen av stresshantering med måleri kräver ingen konstnärlig talang, bara en önskan om att bli fri.

Transformationsmålning

Transformationsmåleri är ett spontant och kravlöst målande, ett sätt att befria sig från emotionella bördor som visat sig mycket effektiv. Läs mer!

Av Annajkon - 12 augusti 2009 10:51

...utbildningar inlagda i vår kalender. Det är Kjell Haglund som lagt in alla sina spännande aktiviteter under hösten, med rubriker som ..Certifierad Livscoach, Diplomerad Hälsocoach, Mindfulnesscoach m.m Läs mer!

Av Annajkon - 11 augusti 2009 10:35

En man som rökt i årtionden fick diagnosen lungcancer av sina läkare. Han började fundera över HUR han rökte och insåg att han i de flesta fall inte var medveten över ATT han rökte, det gick på rutin. Han beslöt sig för att medvetet NJUTA av varje cigg han tog och att det han drog in i lungorna var helande energi. Denna man blev mot alla odds friskförklarad!

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards