Alla inlägg den 11 juni 2008

Av Annajkon - 11 juni 2008 12:15

Detta är en form av zonterapi - utförs under fötterna - som lämpar sig väldigt väl för personer med redan stora smärtor i kroppen, tex fibromyalgi och reumatism m.m Behandlingen är en mycket lätt vibrerande tryck som påverkar nervsystemet genom att börja reflektera optimalt och normalt. Alla organ, leder och vävnader förses med ny engergi och dessa faktorer sätter igång uppbyggnadsprocessen.

Det blinda trycket skapar ro i klienten och många faller i djup sömn. Spänningar i kroppen kan bli upplösta. Inre ro, harmoni liknar en del av det fundament som påverkar hälsan i positiv riktning.
Det tar tid att bli vän med sin själ och klienten behöver beväpna sig med tålamod. Varje enskild inivid har sin egen hastighet att utveckla sig och det måste behandlingen rätta sig efter.
Det blinda trycket sätter fokus på att sätta igång fysiska och psykiska funktioner, alltså stärka människans inneboende resurser.
I denna förbindelse kan också nämnas den energi som terapeuten överför via behandlingen, energifältet omkring kroppen ökar under behandlingen vilket bidrar till ökad motståndskraft mot yttre disharmoni.

I behandlingsförloppet kan samtal ingå, råd, om kost och kosttillskott, örtteer som både är nyttiga och uppbyggande för varje inividuell klient samt fysiska övningar och råd och kreativa tankar, läran om sig själv, där man bevisar för sig själv att man kan och man duger.
20 gr´s trycker används som förebyggande led i sjukdomsbemästring och personlighetsfrämmande utveckling. Även för den som har mycket svår och jobbig värk. Två timmars behandlling.


Visst låter det spännande! Ska prova efter semestern!

Läs mer!

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards