Alla inlägg under juli 2008

Av Annajkon - 28 juli 2008 21:58

Kom hem eftermiddags, då var det 32 grader varmt på kontoret.. nu är det "bara" 25, så jag passar på att jobba lite.

I lördags var jag på en supertrevlig mässa i Simrishamn. Tack Christina för det! Det var så roligt för jag träffade så många både gamla och nya bekanta. Många som jag talat med på telefon och många som sedan många år läst mitt nyhetsbrev. Brevid mig stod Ingegerd Persson, hon jobbade med kristallhealing och aurahealing på mässan, och har skrivit en bok som heter Den heliga blå ängeln. Mittemot stod Lena och Marcel, klangterapeuterna som bjöd på prova på. Jag ställde mig barfota i en stor metallskål, så slog Marcel med en stor klubba på kanten och skålen började vibrera och jag blev så lugn, det var som att sjunka ner genom jorden och jag mådde riktigt riktigt bra. Klas Satyananda Westholm var där, det var speciellt roligt att träffas för vi har haft mycket bra samtal på telefon och det var lika bra att samtala mellan fyra ögon. Klas jobbar med relationer tillsammans med sin fru och finns med som terapeut på AJKON.

Andra AJKON terapeuter var Linda Ekenskog, som sålde Aloe Vera produkter Ingrid Persson,som har företaget Blå Himmel och jobbar med Taktil Stimulering och Koreansk handakupunktur, Per-Ola Thornell medium och tarottolkare och Kjell Forsberg från Center för Energipsykologi.


Sen träffade jag Urban Nilsson- Jin Shin Jyutsuterapeut, Anette Thornell samarbetsparter till Per-Ola Thornell, Ann-Sofie Forsberg dito till Kejll Forsberg och Marianne Thorsson som ska ha reikikurser i Trelleborg till hösten, hon annonserar om dessa i kalendern. Carina Jeppsson - medium - hälsade jag på och Laura Engholm - mayaastrolog som räknade ut mitt mayanamn. Av Anette Fridh köpte jag ett Aloe Vera cerat till mina lätt "solbrända" läppar. Jag pratade med Ulla-Britt Olofsson, som kombinerar Hawaiiansk massage och reikihealing. Jo så träffade jag ju Polgara Källman som jag mailat en del med, hon driver Sinnligheten i Ystad tillsammans med sin pappa. De har en del aktiviteter också, bl.a kommer Tomas di Leva den 3:e augusti. Mer om det i kalender.

Det var verkligen en rolig och välorganiserad mässa, som jag gärna återvänder till, stort plus för maten och för att det bara var en dag.

Av Annajkon - 24 juli 2008 16:00

Håller på att packa för mässan i Simrishamn på lördag. Jag ska ha egen monster för en gång skull, det ska bli jätteroligt. Det är en del att tänkta på, hur ska monstern se ut och vad ska jag ha med mig, Tejp, sax och pennor, ska sälja Supergreen från Helhetshälsan, och några fina meditaionskort som jag har kvar, samt boken Metamedicin. Block att skriva upp sig på om man vill ha nyhetsbrevet och en fin velourduk att lägga på bordet. Det ska bli varmt på lördag så det blir någon lätt klädsel, kanske klänning, får se hur det känns då.

Det roligaste är att träffa alla människor, även om det inte kommer så mycket besökare finns det alltid trevliga utställare på mässor. Men självklart hoppas jag på fullt upp hela dagen och att jag kan dela ut alla mina gula kort.


Av Annajkon - 21 juli 2008 11:25

Min semester har inte bara ägnats åt vila och avkoppling. Samma dag som jag gick på ledighet den 23/6 och fram till 11/7 har mina tankar och känslor varit upptagna av sjukdom, död och begravning. Och efter det har det fortsatt även om det praktiska är ur världen.

Jag är övertygad och har sagt under hela sjukdomstiden att vi kommer att ha mer kontakt med varandra efter döden, så har det varit med andra i min närhet som gått över. Och så känns det. Men ändå kommer tankar som härrör från att hon fortfarande finns här på jorden, de kommer automatiskt, "det ska jag berätta för mamma" "det ska jag visa mamma". Den fysiska kontakten kommer vi inte att ha mer,(här ligger sorgen), även om vi har kontakt på annat plan.

Av Annajkon - 15 juli 2008 15:33

ny metod på min sida - som behandlar de begränsande tankar, idéer, känslor, fördomar, över­tygel­ser och föreställningar vi har om oss själva och vår omgivning. De flesta har vi blivit itutade redan under de första åren av våra liv, och sen har vi själva fortsatt att bygga på olika lager av inskränkande tänkesätt som påverkar hur vi agerar och lever.

Hur mycket glädje får plats i ett liv som är kring­skuret av tankar, känslor och idéer som du inte känner att du har någon makt över?
Hur skönt vore det inte att få leva med ett fritt och öppet tänkesätt, där de åsikter och övertygelser du har, verkligen är dina egna, inte något du har fått av din uppväxtmiljö.
Release & Replace betyder ju befria och ersätta. Med din tillåtelse ersätter terapeuten en begränsande tanke, känsla eller uppfattning du har, med något som gynnar dig och hjälper dig att växa som människa. Läs mer!

Av Annajkon - 2 juli 2008 13:51

Är inne en kortis för att lägga in nya föredrag i kalendern, med rubriker som Mysterieskolan i Sakkara, Den Egyptiska Dödsboken, Livets Blomma (Flower of Life). Gudarnas historia. Isis & Osiris – Thoth & Set, Chakrasen i tempel och pyramider, Amentis hemliga tempel

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards