Alla inlägg den 7 februari 2008

Av Annajkon - 7 februari 2008 09:21

Idag är första dagen på Råttans år, men inte bara det utan också första dagen på en ny tolvårs period. "Eftersom Råttans år inleder de tolv djurens kretslopp, anses det vara det bästa året för att iscensätta nya planer och utveckla nya områden. På ytan kan dettyckas stillsamt, men på djupet planeras alla möjliga förändringar. En lös åsikt kan plötsligt förvandlas till en revolutionär idé, ty detta är en tid för intensiv kreativ verksamhet, en tid när nya horisonter skymtar och påminner om att tusentals möjligheter ännu är oprövade. Det är också en tid för nya metoder, nya planer, omorganisation och kraftsamling. Kanske blir det mothugg och skepsis senare, men nu är det rätta tillfället att skissa huvuddragen i planerna.


Internationellt är Rått året (alla år under vårt århundrande vars två sista siffror kan delas med tolv - tex. 1960, 1972, 1984, 1998) är inte särskilt anmärkningsvärda. Historiker skulle dock kunna hävda att några frön till världsomspännande katastrofer såtts under Rått-år genom en till synes betydelselös men inte desto mindre avgörande handling. Beträffande hälsan betyder starten av ett nytt kretslopp förnyad kraft. Småkrämpor försvinner, medan allvarliga problem stabiliseras. När det gäller kärlek anses detta vara ett bra år för de flesta. De som saknar en partner hittar en, medan de gifta kan räkna med tillökning i familjen, antingen barn eller barnbarn". Allt enligt Derek Walters bok Ming Shu ( i svenska upplaga som jag inte hittar någon annanstans än i min egen bokhylla)


China Sisters hittar jag följande råd alla ni som är födda i Råttans år ska bära något rött plagg på er varje dag under året som kommer för att det ska bringa er extra lycka. Det var tolv år sedan sist det var Råttans år, så alla som föds iår eller fyller 12, 24, 36, 48, 60 eller 72 år fram med röda strumpor och tröjor att ta på er.


Vill du veta vilket år du själv är född och hur råttans år blir specifikt för dig?

Klicka här!


Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards