Alla inlägg den 15 februari 2008

Av Annajkon - 15 februari 2008 13:13

Jag har i många år lidit av allergier och massor av konstiga symtom som jag på olika sätt kommit långt med, men jag kände en massa obalanser som jag fortfarande drogs med. Många difusa saker men nog så påtagliga. Dom första månaderna var jobbiga, men effektiva, förstod jag efteråt. Att så små droppar kan framkalla så mycket i kroppen var helt otroligt. I åtta månader har jag gått på behandlingar och tänker fortsätta ett tag till. Jag känner mej piggare, stabilare, jämnare i psyket,och inte tagit en enda allergitablett sen jag började där. Hela kroppen fungerar bättre och massor av symptom har försvunnit helt. Jag är jättetacksam Och tack Teresa mail från VILLEMO EVANDER idag (som ringde Anna på Ajkon för att hitta en terapeut för sin kropp och sin själ. Villemo gick till TERESA DYLAK på HEKLI kliniken. )

Av Annajkon - 15 februari 2008 13:02

Jag läser en sån bra bok just nu, den handlar om vatten om vilken nytta det kan vara att dricka bara vanligt vatten. Jag har varit så trött på alla som tjatat om att man ska dricka en massa vatten, alla kroppsterapeuter jag varit hos har uppfodrande sagt "du dricker väl vatten" och jag som tycker att det bestämmer väl jag och inte terapeuten har alltid sagt Javisst! och sett glad ut. Men det har ju inte varit sant, för jag känner sällan törst. Nu har jag annammat tipsen i boken och jag har börjat känna törst igen!! TOPPEN! För hur ska jag kunna veta om jag behöver vatten om jag inte är törstig.


Boken beskriver att det finns en mängd tecken på vattenbrist, men vi har glömt bort att lyssna på dom, ofta tar vi värktabletter för att få bort det onda, när det egentligen skulle kunna hjälpa med vanligt vatten. Ja boken är riktigt intressant.. jag har sett att den är slut på förlaget, men återkommer i nästa vecka med tips om var man kan få tag i boken.

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards