Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Annajkon - 9 mars 2008 16:25

Nyss hemkommen från en fantastiskt rolig och trevlig mässa i Helsingborg på Idrottens hus. Massor med nya och gamla bekanta. Ewa Olsson styrde jag stegen till först, hon jobbar som medium och har alltid fullt upp under mässor, så jag brukar passa på innan alla kommer rusande. I Pia Soses monter köpte jag fyra lotter och vann högsta och näst högsta vinsten.

Näst högsta vinsten, en prickig korv, gav jag till Lisa Persson - hon som spår i händer, hon vann inget trots att hon tog fler lotter än jag.

Ett Landskronanummer såg jag i utställarförteckningen, då blir jag genast lite extra nyfiken. Det var Ingela Ludvigsson som håller på att utbilda sig till lic. Mental tränare och Avspänningspedagog, hon startar kurs i mentalträning i Glumslöv den 1 april.

Ulla Wallin hade jag spetsat in mig på att träffa, men en lapp berättade att hon låg hemma och var väldigt förskyld.

Maria Dahlström - numerologi och kabbalaexpert mötte jag och hennes montervänner Sina Takacs- kristall healing och Dauri Neumann- stenar och stensmycken.

En hjälpande hand - Ann-Christin Stålhammar, verksam i Halmstad, men med jourtelefon för alla i hela Sverige.

Stefan och Viktoria som reser från Värmland för att vara med på denna trevliga mässa är det alltid roligt att prata med. Stefan räknar ut Destiny Cards och Viktoria tar Aura och chakrafoto.

En nya bekantskap mötte jag i Anette Jönsson, hon har utbildat sig inom TuiNa massage och berättade om det på mässan.

Anne-Marie Schröder missade jag inte heller, hon visade mig den fina trumman hon gjorde förra året på Sejdman Kluves trumkurs. Gissa om jag blev sugen igen...

Maria Montelius var det riktigt kul att träffa igen, jag var och hälsa på henne på Oscarsgården för ett tag sedan, hon har nya essenser som är helt underbara. Det är så roligt n'är det kommer nya saker.

En mycket kär bekant mötte jag, Christina Leifsdotter, hon ska ha mässa i Simrishamn i sommar, det la jag genast in i kalendern när jag kom hem.

Anna Ugander har jag fått nyhetsbrev från då och då, äntligen fick jag träffa henne live, det var verkligen roligt.

I Connie Carlsson lokal i Helsingborg hade jag för många år sen kurs i personlig utveckling, iår lös det lite extra om henne, säkert för att hon hittat nya insikter i livet.

Eva Sköld - medial rådgivning - ska ha mässa i Anderslöv den 26 april, det var trevligt att träffa henne och få ett ansikte på den jag haft mycket mailkontakt med.

Fia Andersson - energiterapi - var det verkligen längesen jag såg, hon hade tillsammans med sin man Sunfacecenter i Nordanå innan, nu bor de i lägenhet i Malmö.

Lisbeth Adler är den ende i Skåne som utför Änglamassage, hon är utbildad hos Anna-Lena Wikström i Karlstad.

Ingridh Bille är en gammal bekant också, hon håller på med tarot, m.m

I Ewa Hallners monter satte jag mig ner ett slag, då var jag rejält mör i fötterna och behövde pausa ett slag. Det var roligt att höra henne berätta om allt fanatstisk som hänt henne det sista året och om hennes förestående resa till Indien.

Och så Kristina Törnkvist såklart det är ju hon som tillsammans med sin man arrangerar denna trevliga mässa. Det som skiljer den från andra mässor jag varit på, är bredden, det finns lite av varje och de medium som alla är mycket duktiga är utspridda i hela lokalen.

Hennes gode vän Ulrika Ottey - samtalsterapeut - säljer produkter från Amway och en vattenrenare som jag är väldigt sugen på att köpa, men den kostar 8000kr.

Av Mari Wikström köpte jag fyra väldigt små tvålar. Jag är tvåloman och älskar dessa underbara tingestar, tyvärr har jag alldeles för många och de tappar ju i doft om de ligger för länge. Iaf har Marie äntligen startat upp sin nätbutik Balans i kroppen som just säljer tvålar.

Jo jag träffade ju Kristina Stoltz också och Siv på Rockery och Mia och Ingrid och Barbro Åkesson bland många andra. Det var 75 utställare på mässan så jag hann inte hälsa på alla.

Notis i HD 

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards