Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Annajkon - 12 mars 2008 12:12

Jag fick info om kursen idag.. det är så spännande och så mycket nya insikter...

Vad är Metamedicin®?
En Bio-Psyko-Social Diagnos, Terapi & Förebyggande Modell Metamedicine®, upptäckt och framgångsrikt applicerat av europeiska doktorer och terapeuter sedan 80-talet, tar medicin och läkande till en ny nivå. Du kommer att förstå det biologiska syftet och hur intelligent vår organism är, Metamedicinen® förklarar alla symptom (från cancer till förkylning), via sinnet och hjärnan till det fysiska symptomet. Bio-psyko-social hälsa och förebyggande

Den Metamedicinska® Diagnos- & Terapi- processen är baserad på ett holistisk och integrativt koncept. Målen med en metamedicinsk konsultation är bio-psyko-social hälsa. Metamedicin är baserad på 10 huvud principer och biologiska naturlagar. Kunskapen om dem omvärderar vår nuvarande förståelse om sjukdom och skapar en ny plattform för alla som är intresserde av hälsa.

Alla hälsoproblem är intelligenta och biologiskt meningsfulla reaktioner, som triggas igång av en konfliktchock d.v.s traumatiska situationer. Varje organ är direkt relaterat till ett specifikt konfliktinnehåll.
Exempel: Bröst (duktalt) = separation; bröst körteln = oro/bråk konflikt; hud (epidermis) = förlust av kontakt; lungor alveoler = rädsla för döden; bronken slemhinna = revir rädla; lever = existens; skelett= självnedvärdering, etc. Varje sjukdom går igenom specifika punkter och faser – ovärderlig information för att effektivisera din arbete med diagnos & behandling. Metamedicin kommer att tillföra den bästa tänkbara strukturen för framgång inom hälsovården.

Varför är det så viktigt? Med förståelse för Metamedicin kan du exakt lokalisera den specifika konflikt som orsakade symptomet. Vi behöver inte längre gissa! Föreställ dig hur det kommer att påverka effektiviteten av din terapi eller behandling. Tack vare att du förstår orsaken och processen kan du arbeta med och stödja den naturliga läkningsprocessen och då kan nuvarande terapier appliceras mer effektivt och framgångsrikt. Aktuell kurs ligger i kalendern se den 17 maj

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards