Alla inlägg den 20 mars 2008

Av Annajkon - 20 mars 2008 13:44

Istället för att åka till Blåkulla iår, bokade jag tid för en Chokladmassage. Länge har jag gått och sneglat på annonserna i tidningen och undrat om det kan vara nåt, jag menar choklad ska man väl äta och inte ha på kroppen. Men så här lagom till påsk tyckte jag ändå att det skulle passa bra.


Jag fick lägga mig på mage endat iklädd trosor med ansiktet ner i ett hål. Susanne svepte in mig i handukar och blottade först min vänstra sida. Så var hon och hämtade en handfull varm choklad och började massagen med långa svepande rörelser, det var såå SKÖNT att jag bara ville ha mer hela tiden. Först axeln, ryggen och hela benet, uppigen axeln, ryggen och hela benet i långa svepande rörelser. Massagen kallas för Hawaiiansk massage ( Heartwork- metoden) fick jag veta senare. Olika terapeuter som använder choklad i sina behandlingar använder olika slags massageformer, det kan vara bra att veta.

När vänster sidan var klar, var det höger sidas tur, samma procedur, axeln ryggen och hela benet, upp och ner i långa svepande rörelser. Hela ryggen fick en omgång därnest och därefter fick jag vända på mig. Magen är ofta utesluten när man får massge , men inte denna gång, armarna fick en omgång liksom både fötter och händer, för att inte tala om ansiktet, det är nästan det skönaste, helt underbart.


Chokladen som används är 100% ekologisk choklad som värms och blandas med mandelolja för att få rätt konsistens. Det går åt ca 2 dl och det överflödiga torkades bort med papper. Choklad innehåller många bra ingredienser som också utsidan av kroppen mår bra av.Jag blev vacker brun över hela kroppen och doftade svagt av choklad. Vem som helst hade tagit mig för ett påskgodis.

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards