Alla inlägg under april 2008

Av Annajkon - 13 april 2008 21:31

Nu har jag också gjort det. Gått  kursen Bli  Mästaren i ditt liv. Attraktionslagen gicks igenom, dvs det vi fokuserar på drar vi till oss. Det är en sådan härlig känsla när man får bekräftelse på att man är på rätt väg. Att det sätt man tänker på verkligen funkar och tillsammans med andra blir allting förstärkt. En övning som var speciellt kraftfull var när vi satt i en liten grupp och en av oss hade en önskan, tex 40.000kr, och vi andra tänkte på att den personene skulle få det. Det var en sådan varm känsla i kroppen att det nästan tog andan ur en.


Vi gjorde också ett kollage med bilder från veckotidningar för att fokusera på de saker och upplevelser vi önskar oss i livet. Nu är det bara och väntaoch se hur lång tid det tar att dessa saker blir verkligehet. Läs mer om kursen! 

Nästa gång går kursen den 17 maj i Umeå. Missa den inte, jag lovar att det funkar! 

Av Annajkon - 11 april 2008 10:12

Idag skiner solen från sin blåaste himmel och i min kalender är det alldeles tomt. Underbart att få en dag  helt öppen för det som bara händer utan att jag är där och planerar för mycket. Det första som hände var att elverket ringde och ville att jag skulle flytta bilen...:-) sånt kan man ju knappast planera för.

Av Annajkon - 10 april 2008 10:06

Idag hade jag besök av en kvinna som jag inte kände så väl. Vårt möte var till för att klargöra och känna in för att förstå hur vi skulle kunna samarbeta på bästa sätt. Det visade sig att vi hade liknande idéer om hur allt skulle kunna gestalta sig och samma slags visioner om framtiden. Det känns verkligen toppen!

Av Annajkon - 9 april 2008 09:55

..från dåtiden. Det var när jag hade varit igång med min verksamhet i sisådär två år, då stötte jag på Lars på en mässa och blev så glad. Jag var så ensam i det jag gjorde då, det är alltid bättre om man är fler, så kan man hjälpas åt med marknadsföringen. Han la ner sin verksamhet och jag fortsatte. Vi tappade kontakten som det brukar bli. Men idag kom det ett mail och jag blev så glad så glad.


Hej Anna!

Kommer du ihåg mig?
Jag hade för länge sedan en sida son hette HelgonNet och försökte mig på en liknande verksamhet som du har.
Jag hette på den tiden Lars men har bytt namn för ca 4 år sedan.
Jag har nu startat upp en annan verksamhet med inriktning på sex, närhet, kropp och själ. Jag har Tantrakurser, sessioner och kommer starta en utbildning i oktober och är med att ordnar med ytterligare en utbildning som startar i september (som kanske genererar fler kunder till din versamhet ;-). gå in på min hemsida så får du se vad jag håller på med. www.starspray.com


Med varma hälsningar
Lorenzo Stiernquist

Av Annajkon - 8 april 2008 19:50

Jag fick ett erbjudande i min mailbox, tyvärr har jag inte själv möjlighet att gå, men har du så gör ett besök och se dessa fantastiska bilder. De finns också på www.duchowe.pl

Av Annajkon - 8 april 2008 14:11

Jag packade ihop en kasse med självhjälpsböcker och tog mig ut till vår stuga på landet, sen satt jag där i solen och verkligen ansträngde mig för att gå på djupet i mig själv för att hitta orsaken till min tandvärk. Men ju mer jag försökte ju mer värk fick jag, så till slut åkte jag hem igen och satte mig framför datorn och vips, kom insikten. Jag hade kört över mig själv, ja när jag tänkte på det släppte tandvärken. Den var ett uttryck och en signal från min kropp att jag redan i fredags gjorde mer för andra än för mig själv och därmed körde jag slut på mig och fick i och med det denna tandvärk.


Just idag är tandvärken borta och jag lovar att det hade den inte varit om jag inte igår tagit hand om mig själv med sådan omsorg.

Av Annajkon - 7 april 2008 10:36

Vad gör man? Jag brukar meditera och fråga kroppen vad den vill säga mig när jag har ont någonstans. Ofta får jag svar, men ibland och just idag, kommer det inget svar, bara mer smärta och jag vill absolut inte gå till tandläkaren och dra ut den, det löser bara problemet för stunden. Så har du något bra tips, mottager jag det mycket tacksamt!!

Av Annajkon - 4 april 2008 17:03

Heldag i Malmö, jag åkte hemifrån redan tio i nio, hade ett frukostmöte klockan tio. Resan tog för en gångs skull bara 20 minuter, brukar ta det dubbla, så för att inte komma för tidigt, satt jag kvar en stund i bilen och mediterade. Det var väldigt skönt.


Lunchen åt jag med Anna Onlight - kristallhealer och efteråt besökte jag hennes mottagning och tog en fika.

Efter det styrdes stagen till Jarl´s Hälsokost på Davidhallsgatan 7, där hade jag en trevlig pratstund med personalen och bytte ut deras gamla information om AJKON till nya.

Sist på dagen besökte jag Marie på Mandala och la en försvarlig bunt av AJKONs fina gula vykort där, att delas ut till alla kunder och besökare.


Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards