Alla inlägg under maj 2008

Av Annajkon - 31 maj 2008 17:05

Hela dagen idag har jag lyssnat på Davis Hoffmeister. Känner mig uppfylld och lycklig av de sanningar som han förmedlar. Abolut ingenting nytt, men sagda på nytt sätt. Med lugn och frid i sinnet och med en sådan självklarhet att det är är lätt och enkelt att låta orden inte bara i stanna i huvudet utan också sjunka ner i kroppen. På hans hemsida kan vem som helst ladda ner allt han sagt till ingen kostnad alls. Han har full tillit till att han alltid får det han behöver och att det viktigaste är att ordet kommer alla till godo.

Av Annajkon - 28 maj 2008 10:18

Hej!
Är du som jag, då är det knappt att du vill arbeta en enda timme till när solen visar sig från sin allra bästa sida. Säkert inser du också att allt arbete kan minimeras väldigt mycket om man bara vill, tids nog häller regnat ner igen.

* Jag fick ett mail från SusanneB som berättade om det stora gensvaret på hennes cermoniresa genom Sverige. En hemsida finns nu att besöka med all information.

* Det har väl inte undgått någon att mobiler för nära huvudet kan orsaka mindre roliga saker.Gå in och titta på hur din mobiltelefon strålar på Mobilfakta   När man vet, kan man välja mer omsorgsfullt.

* Jo jag vill gärna tipsa om en gratis introduktion den 1 juni i TRINITY Healingen samt Medicine Buddhas Healing Energy ring Rina för anmälan och information 040-302225

* Om mina äventyr i livet och om allt som bara händer kan du alltid läsa om i BLOGGEN! Kommentera gärna och få en direktlänk till din egen hemsida.

I detta nyhetsbrev kan jag stolt presentera två nya terapeuter Zoritza Bryhn grundaren av Medicine Buddhas Healing Energy och Ann-Christin Stålhammar grundaren av En hjälpande hand i Sverige samt två  "veteraner" Ulla Wallin med egen kursgård och Susanne Hellfalk med egen mottagning.

Läs mer! 

Av Annajkon - 28 maj 2008 10:16

Jag fick ett bidrag till sidan om distanshealing från Annie, hon berättar:

Har en god vän i USA som bad mig om healing per distans gällande hennes utslag. Jag fick ingen indikation på klåda, däremot något med andningen. Och mycket riktigt skrev hon ett mail efteråt och berättade, att hennes astma som hon plågats av under många år, plötsligt hade känts så pass mycket bättre.
En annan god vän i USA vittnade om att hon kunnat cykla och promenera igen efter det jag sänt distanshealing till hennes onda knä. Hon kallade saken ett mirakel.
En god vän i Sverige, som har gård med djur, bad mig sända healing till sin älskade häst, ett sto som "fått något" i benet som veterinärerna inte riktigt visste vad det var, men att hästen är så pass gammal, att ingen egentligen tycker det är värt att göra något åt saken. Min vän glömde dock bort sin vädjan till mig och tänkte inte mer på saken.
Då jag samma kväll sände healing till stoet upplevde jag det som att jag bl.a drog ut en gulgrön sörja från knäleden och jag kände att svullnaden lade sig.
Min vän ringde mig kvällen efter och berättade ivrigt, att hon o sonen hade noterat hur hästen kvicknat till o något senare hade gulgrönt var runnit nerför benet vid samma tidpunkt som jag sänt healing.
Annie Weimer - healer

Läs mer om andra erfarenheter kring distanshealing. Och om vad som är bra att tänka på när man anlitar en terapeut.

Av Annajkon - 27 maj 2008 09:39

ny metod på min hemsida som lär oss att de flesta sjukdomar och obalanser i kroppen beror på:
signalfel i hjärnan och frekvensstörningar orsakade av exponering för bl. a. elektriska fält och högfrekventa signaler i det moderna samhället där lågfrekvent strålning utgår från en mängd olika källor bl.a mobiltelefoner, datorer, 3 G master, mikrovågsugnar mm.
Detta förorsakar brist i cellernas funktion och störning av signalsubstanserna.
Med utprovning av energimedel återställs rätt frekvens - Plus & Minusbalans - och hjärnan kan då enligt Plus & Minusmetoden metod balanseras och ge rätt signaler till kroppens olika delar. Diagnosen ställs i människans Aura. Behandling och balansering sker med homeopatiska grundämnen.
Med balansering av miljö och människa skapas förutsättningar för ett liv med god hälsa.

Läs mer! 

Av Annajkon - 26 maj 2008 09:38

ny terapeut på min hemsida - erbjuder Dig:
    * Kontroll av kroppens grundämnen/mineraler.
    * Kroppsbalansering enl. Plus & Minus Metoden.
    * Miljöbalansering av sjuka miljöer (elektromagnetiska fält samt jordenergier).
    * Individuell utprovning av passande kosttillskott och mineraler.
    * Försäljning av Plus & Minusprodukter som balanserar miljön. (för mer info: www.plusminus.se)
    * Färskpressad Aloe Vera av bästa kvalité, kosttillskott att dricka samt olika krämer för läkning.
    * Juice Plus+. Kosttillskott på frukt och grönsaker
    * OxyTarm för en balanserad tarmflora.
samt behandlingar, samtal, föredrag och utställning med Martinus Det tredje testamentet

Läs mer!

Av Annajkon - 24 maj 2008 23:44

Hela lördagen var jag tillsammans med min brorsson och utforskade de hemliga rummen i Landskrona. Vi besökte Citadellet och ön Gråen. Mycket spännande!

Av Annajkon - 22 maj 2008 07:20

Itisdags var jag på en spännande och intressant informationsmöte om NIKKEN. Jag har känt till det länge, men har väl trott att det bara var magnethalsband, men det var mycket mer än så. Det var vattenrening, kosttillskott, smärtlindring och många fler, mycket vackra smycken med magneter. Själv kom jag hem med en vattenrenare, en vattenvirvlare och ett magnethalsband. Vattnet är en upplevelse att dricka och med tanke på mina tidigare tips om att dricka mycket vatten, känns detta precis i linje med den rekommendationen. Enligt NIKKEN har kroppen svårt för att ta upp vanligt kranvatten, det märker man om man dricker vatten innan man ska gå å sova, då behöver man kanske gå upp på natten. Men dricker man av detta virvlade vatten behöver man inte det. Oavsett är det mycket lättdrucket och rinner inte lika lätt rakt igenom kroppen som vanligt vatten gör.

Av Annajkon - 21 maj 2008 07:12

  ny metod på min hemsida som förklaras såhär. En gång för mycket länge sedan stängdes mänskligheten av från de energiströmmar som skapar jämvikt i våra kroppar och knyter an till energiströmmarna från andra människor, till jordens kraftfältslinjer och i förlängningen till universums rutnät av energifrekvenser.
Varför blev det så? Kanske är myten om Plejadernas konspiration sann. Kanske inte. Den frågan kan jag inte besvara, men vad jag kan säga är att människans liv nog inte alltid som den är nu. Genom årtusendena har det i alla kulturer funnits berättelser om en lyckligare värld som existerat för mycket länge sedna. Inga krig, inga sjukdomar eller farsoter. Shangri-La, Atlantis.

Sedan bröts förbindelsen - kraftöverföringen som förenade människor i kärlek och lycka upphörde. En separation. I somliga kulturer anser man att det som inträffade i Edens lustgård orsakade avbrottet. I andra menar man att brytningen inträffade långt tidigare. Läs mer!

Presentation


www.ajkon.se

Omröstning

Vilket begrepp av följande är mest relevant för dig?
 alternativ medicin
 komplementär medicin

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards